јули, 2019

04јул(јул 4)18:0028(јул 28)23:00Summerland 2019 Skopje

07јул(јул 7)10:0009(јул 9)20:00Изложба: СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА ВО МИНАТОТО

18јул(јул 18)10:0020(јул 20)17:00Хакатон: Креирај игри за најмладите