Кинотека на С. Македонија

Никола Русински бр. 1

Настани за оваа локација

септември

09сеп(сеп 9)19:0016(сеп 16)23:59Skopje Film Festival 2020

19сеп(сеп 19)19:0020(сеп 20)22:00Skopje Cinema City 2020 Edition

X