Тип на настан Општо

септември

09сеп(сеп 9)19:0016(сеп 16)23:59Skopje Film Festival 2020

09сеп20:0021:00Иднината е приватна - претстава со пренос во живо

12сеп09:0012:00#ПочниСоВодно- Еколошка Акција

18сеп(сеп 18)20:0024(сеп 24)23:0019. cinEdays

19сеп(сеп 19)19:0020(сеп 20)22:00Skopje Cinema City 2020 Edition

X