Дигитален интернет водич за Град Скопје за странските туристи

Интернет водич за странските туристи кој го посетуваат град Скопје каде што сами ќе можат да ги разгледаат најпопуларните места за посетување, кафулиња, ресторани, музеи, места за забава, ноќевања, запознавање со македонската култура итн.

Категорија:

Опис

Интернет водич за странските туристи кој го посетуваат град Скопје каде што сами ќе можат да ги разгледаат најпопуларните места за посетување, кафулиња, ресторани, музеи, места за забава, ноќевања, запознавање со македонската култура итн.

Кој е потенцијалот на идејата за креирање ефикасност?

Идеално е за реализирање на ваков проект со цел да се промовираат убавините на градот со кој што ќе се подобри не само туристичкиот рејтинг на градот туку и ќе го стимулира неговиот економски развој со позитивна стапка.

Како дојдовте до идејата? Кој проблем го воочивте?

Идеата за креирање на овој проект претставува долгогодишен проблем на самиот град но со постојаното дигитализирање на нашето општество неможе веќе да се негира неговото решение.

Предложена од: Стефан Сековски

Вкупно 8 гласови
2

Како може да се подобри оваа идеја?

+ = Проверка личност или бот?