Осветлени пешачки премини

Осветлени пешачки премини со помош на соларни колекторот, во кратки црти ке објаснам, пешачкиот премин каде што е белата боја да се постави плексиглас стакло отпорно на кршење за да би можеле пешаци и возила да поминуваат, додека помеѓу плочите соларен панел кој би се напојувал преку ден и дава електрична енергија.

Категорија:

Опис

Осветлени пешачки премини со помош на соларни колекторот, во кратки црти ке објаснам, пешачкиот премин каде што е белата боја да се постави плексиглас стакло отпорно на кршење за да би можеле пешаци и возила да поминуваат, додека помеѓу плочите соларен панел кој би се напојувал преку ден и дава електрична енергија.

Кој е потенцијалот на идејата за креирање ефикасност?
Со идејата би биле опфатени сите жители на Р.М.

Како дојдовте до идејата? Кој проблем го воочивте?
Недоволно видливи пешачки премини

Предложена од: Милан Велкоски

Вкупно 13 гласови
2

Како може да се подобри оваа идеја?

+ = Проверка личност или бот?

Коментари

Сеуште нема коментари.

Коментирај прв на “Осветлени пешачки премини”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *