Предлог за поефекасен превоз

По примерот на многу градови во светот, сметам дека инвестирање во воз/метро кој ќе се движи по надземна линија на релација од Лисиче до Ѓорче и обратно, по брегот на реката Вардар, ќе се придонесе во значително намалување на загадувањето. Воедно и брзината на проток на луѓе бибила поголема!

Категорија:

Опис

По примерот на многу градови во светот, сметам дека инвестирање во воз/метро кој ќе се движи по надземна линија на релација од Лисиче до Ѓорче и обратно, по брегот на реката Вардар, ќе се придонесе во значително намалување на загадувањето. Воедно и брзината на проток на луѓе бибила поголема!

Предложена од: Миле Хаџиски

Вкупно 1 гласови
1

Како може да се подобри оваа идеја?

+ = Проверка личност или бот?

Коментари

Сеуште нема коментари.

Коментирај прв на “Предлог за поефекасен превоз”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *