Слика 1: Дрон DJI Phantom 3 што се користи во проектот

Слика 1: Дрон DJI Phantom 3 што се користи во проектот

Вкупно 0 гласови
0

Како може да се подобри оваа идеја?

+ = Проверка личност или бот?

Comments for this post are closed.