февруари, 2019

08фев18:0021:00After Work работилници БИДИ ТИ - со примена на points of you

Повеќе

Опис

👉Една поинаква after work забава, секој петок, преку игра, забава и дружење ќе работиме на себе, секој петок на различна тема со примена на алатките Points of You® и многу други методи и техники.
👉Одлична можност по достапна цена да ги обработите сите теми кои се важни за Ваша најголема трансформација во тоа што сте, секој посебен на свој начин.
👉Исчистете го патот, открите која е Вашата мисија и остварете го својот сон.
👉Работиме во мали групи за да бидеме тука за секого. Во секое време ќе можете да не контактирате, а ние ќе бидеме тука за Вас и се што Ви треба како подршка во креирање на Вашиот успех.
👉По завршување на секоја работилница продолжуваме со дружење. Дојдете и направете нешто поинакво за себе.
👉Викаат…како сакаш да ти се случи нешто ново, ако се правиш по старо 😉

👉Обуката се состои од 3 степени по 4 работилници.
Теми кои ќе ги работиме:
⏩ПРВ СТЕПЕН
08.02.2019 – детето во мене
15.02.2019 – семејни односи
22.02.2019 – партнерски односи
01.03.2019 – деловни односи

⏩ВТОР СТЕПЕН
07.03.2019 – намали го стресот
15.03.2019 – подигни ја самодовербата
22.03.2019 – надмини го стравот
29.03.2019 – ослободи се од емотивниот товар

⏩ТРЕТ СТЕПЕН
05.04.2019 – која е твојата мисија
12.04.2019 – донеси одлука
19.04.2019 – креирај деловен успех
26.04.2019 – оствари го својот сон

После секој завршен степен добивате сертификат

👉Се одржува во Inspirit coaching на ул.Гиго Михајловски 9а (позади Симпо на партизанска
Секој петок од 18:00-21:00 часот

👉КОТИЗАЦИЈА :
700 денари – редовна цена
500 денари – доколу пријавите уште еден учесник
10% попуст – доколку уплатите за целиот степен

👉Вашето место е резервирано со 30% уплата на трансакциска сметка
250-0010002640-14
Со назнака – датумот за кој вршите уплата

👉За подетални информации и пријави на :
Тел: 078-299-763 (Мила)
Меил: [email protected]
Fb во inbox: Vikleo coaching & trening

Професионалци од различни области ширум светот успешно и со задоволство ги користат Points of You® алатките во различни облици на развојна работа со возрасни, млади и деца, преку индивидуална и групна работа.
Points of You® алатките – The Coaching Game и Punctum се креирани како игри и се еден вид на фототерапија. Ја активираат интуицијата, креативноста и ги поттикнуваат учесниците да согледаат ситуации/теми од различни перспективи, да го дефинираат посакуваниот исход и да преземат акција.

Време

(петок) 18:00 - 21:00 CET

Локација

Inspirit Coaching

ul. Gigo Mihajlovski 9A/2, 1000 Skopje

X