Анимакс Скопје Фест

декември 21, 2017 до декември 24, 2017 20:00

Седмото издание на меѓународниот филмски фестивал за анимиран филм Анимакс Скопје Фест ќе се одржи во периодот од 21 до 24 декември во Кинотека на Македонија.

Повеќе детали на официјалниот фејсбук настан.