Граѓаните за промени – Ден на граѓанските организации

септември 23, 2017 11:00

Град Скопје

Бул. Илинден бр.82 Скопје

389-2-3297-2

Во духот на приближувањето на граѓанскиот сектор кон својот двигател – граѓаните, Цивика мобилитас го организира третиот Национален форум на кој ќе се претстават граѓанските организации со мноштво активности. Форумот ќе се одржи на 23 септември во Градскиот парк во Скопје, на Школка од 11.00 до 17.00 часот.
Во опуштена атмосфера, посетителите ќе бидат дел од работилници, презентации, проекции и изложби проследени со богата музичка програма. Организациите пак, ќе се потрудат на забавен и интерактивен начин да им ги претстават своите залагања, предизвици, проекти и досегашни постигнувања.

Локација: Школка Градски Парк Скопје.

Бидете дел од денот на граѓанските организации, покажете ја вашата желба за промени!