Избор за најдобар менаџер на годината

Асоцијација на менаџери на Македонија, на ден 21.12.2017 година со почеток во 19:30 часот во х. „Marriott“ организира „Избор за најдобар менаџер на годината“.

За учество и присуство на настанот, повеќе инфо на нашиот официјален е-маил – [email protected]