Петта работилница за изнаоѓање на решенија за справувањето со проблемот со отпадот

ноември 30, 2017 13:00

На 30ти ноември, четврток од 13:00 до 17:00 часот во просториите на УНДП (Јордан Хаџи Константинов Џинот, 23) Скопје ќе се одржи последната од серијата пет работилници за изнаоѓање на решенија за справувањето со проблемот со отпадот (со фокус на фазите на селекција и одлагање (фрлање) на отпадот од домаќинствата).

Работилницата е отворена и за граѓани па доколку имате интерес да се вклучите пријавете интерес за учество најдоцна до 28ми ноември на  [email protected]

Повеќе информации за проектот може да најдете овде.