Промоција на детската игра на Нула Отпад – GREEN GAME

Драги пријатели,

Ве покануваме на голема журка и промоција на супер cool детската игра на Нула Отпад – GREEN GAME.
На промоцијата ќе ве дружат другарчињата од ОУ Димитар Македоски, со промоција на песната “Направив вистински град” како и многу специјални изненадувања кои Капитол Мол со Нула Отпад ги подготвиja само за Вас!

• Локација : Капитол Мол / 04.10.2017 / 12 часот
• Промоција на “GREEN GAME”/ Играта Green game е нов концепт, или на креативен начин да се учи за селекција на отпадот, низ игра и забава децата да научат првилно да го селектираат отпадот кој го создаваат.
• Google play локација зa oваа нова играчка или www.nulaotpad.com.mk

СЕКОЈ ОТПАД ИМА СВОЈ ДОМ, ПРОНАЈДИ ГО !!!
РЕДУЦИРАЈ, РЕУПОТРЕБИ, СЕЛЕКТИРАЈ, РЕЦИКЛИРАЈ И ЗАШТИТИ ЈА НАШАТА ЖИВОТНА СРЕДИНА !!!