Средба со сектор за меѓународна соработка на Град Скопје

август 25, 2017 14:00

Средба со сектор за меѓународна соработка на Град Скопје за разгледување можности за подобување на комуникацијата меѓу секторот и невладините организации. Локација: СкопјеЛаб