Втор регионален форум за иновации – Sarajevo Unlimited, 2-4 Ноември,

ноември 2, 2017 до ноември 4, 2017 00:00

Од 2ри до 4ти Ноември 2017 во Сараево се одржува вториот регионален форум за иновации наречен “Sarajevo Unlimited”. Настанот има за цел да ја прикаже убавината на иновациите а воедно и да го прикаже Сараево како навистина неограничен простор и да го истакне потенцијалот на регионот – таленти, иновации, идеи и креативност. Целта е да се прикаже дека има потенцијал во регионот за да се работи и делува тука и да помогне во воспоставување на мрежи и контакти помеѓу различните актери во регионот.

Повеќе информации може да најдете тука – https://www.weareunlimited.ba/