септември, 2019

31авг01сепЗдраво Млади 9 // Zdravo Mladi 9

05сеп(сеп 5)19:0008(сеп 8)23:30Друга приказна #4: На маргините

06сеп(сеп 6)10:0007(сеп 7)18:00Фестивал на Органска Храна 2019

14сеп10:0015:00Ден на граѓанските организации

14сеп(сеп 14)10:0015(сеп 15)18:00После Часови 2019

16сеп(сеп 16)18:0018(сеп 18)23:00Звуците на Чаршијата

17сеп09:3017:00Зајакнување на институционалните и технички капацитети за подобрување на транспарентноста за климатски промени во рамките на Договорот од Париз (CBIT проект)

18сеп10:3013:30Промовирање на електромобилноста – Електромобилност 2.0

18сеп19:0021:00Како дизајнот на градот може да поттикне инклузивна мобилност?

19сеп09:0016:00Nesta Government Innovation Summit 2019

19сеп19:0023:00ВЕЛО Фиеста

20сеп11:0014:00Ден без aвтомобили

20сеп(сеп 20)18:0022(сеп 22)18:00Rethink: The Future of Digital Customer Experience

21сеп19:0022:00Да зборуваме за клима и #НаТочак

Листа на настани

септември

31авг01сепЗдраво Млади 9 // Zdravo Mladi 9

05сеп(сеп 5)19:0008(сеп 8)23:30Друга приказна #4: На маргините

06сеп(сеп 6)10:0007(сеп 7)18:00Фестивал на Органска Храна 2019

14сеп10:0015:00Ден на граѓанските организации

14сеп(сеп 14)10:0015(сеп 15)18:00После Часови 2019

16сеп(сеп 16)18:0018(сеп 18)23:00Звуците на Чаршијата

17сеп09:3017:00Зајакнување на институционалните и технички капацитети за подобрување на транспарентноста за климатски промени во рамките на Договорот од Париз (CBIT проект)

18сеп10:3013:30Промовирање на електромобилноста – Електромобилност 2.0

18сеп19:0021:00Како дизајнот на градот може да поттикне инклузивна мобилност?

19сеп09:0016:00Nesta Government Innovation Summit 2019

19сеп19:0023:00ВЕЛО Фиеста

20сеп11:0014:00Ден без aвтомобили

20сеп(сеп 20)18:0022(сеп 22)18:00Rethink: The Future of Digital Customer Experience

21сеп19:0022:00Да зборуваме за клима и #НаТочак

октомври

15окт(окт 15)09:0016(окт 16)17:00Regional conference on Smart Specialisation and Science Parks and Incubators

18окт(окт 18)09:0023(окт 23)21:00Space Tech Convention 2019

ноември

12ное(ное 12)09:0013(ное 13)18:00Social Innovation Summit