Скопје Лаб на 2риот регионален форум за иновации – Sarajevo Unlimited

Од 2ри до 4ти Ноември 2017 во Сараево се одржува вториот регионален форум за иновации наречен “Sarajevo Unlimited”. Преку претставување на убавината на иновациите, потенцијалот на регионот – таленти, иновации, идеи и креативност и убавината на Сараево како еден неограничен простор, форумот има за цел да прикаже дека во регионот има потенцијал за да се работи и делува тука а воедно и да помогне во воспоставување на мрежи и контакти помеѓу различните актери од регионот.

СкопјеЛаб ќе има свој претставник на настанот со цел градење и проширување на бизнис мрежата и поттикнување развој на нови проекти со актери од регионот.

Повеќе информации може да најдете тука – https://www.weareunlimited.ba/