Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sharbar0/public_html/skopjelab.mk/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1001
""
1
Споделете ја вашата идеја

Треба храброст за да се застане во центар на вниманието и да се сподели идејата со другите. Од вас бараме да се впуштите во овој предизвик и да прифатите мала неудобност. Идеите се како семиња. Не знаеме во што ќе израснат. Некои може да бидат одлични од самиот почеток. Други може ќе изгледаат одлични но ќе потфрлат во тестирањето. А други пак ќе бидат целосно трансформирани додека дојдат во живот.


Со поднесување на идеја: 
Ќе бидете дел од нејзино остварување – сакаме да работиме заедно со вас и другите за да ја претвориме идејата во акција 
Бидете отворени за развој – вашите колеги може да ја подобрат, да ја предизвикаат или да се инспирираат од неа.


*Коментарите и гласовите ќе влијаат на одлуката дали идејата ќе биде тестирана.

Насловна вашата идеја
Опис на вашата идејаповеќе детали
0 / 300
Прикачислика или придружен документ
Прикачи

Дополнителни прашања кои не се задолжителни но би било добро доколку ги одговорите.

Кој е потенцијалот на идејата за креирање ефикасност?Колку граѓани ќе бидат опфатени или засегнати? На која територија би се спровела идејата? Дали идејата има потенцијал за реплицирање? Дали со идејата би се подобриле некои од постоечките услуги на Град Скопје?
0 / 300
Како дојдовте до идејата? Кој проблем го воочивте?
0 / 300
Име и Презиме
Previous
Next