Ви благодариме за вашиот придонес

Почитувани,

Ви благодариме за вашиот придонес преку споделување идеи, коментари и мислења за да го направиме Скопје подобар град за живеење!

Ви потврдуваме дека вашата апликација е примена и по одобрувањето ќе биде објавената на страната на Скопје Лаб.

За да се вратите на почетната страна на Скопје Лаб, кликнете овде.