#ЗапознајгиСкопјани на саботно кафе во Излет

Оваа сабота, испијте го вашето кафе заедно со „Запознај ги Скопјани“! На 29.12, од 12:00 до 15:00 часот во Излет Кафе, ве повикуваме на кафе да ни ги раскажете вашите приказни и идеи за нашето Скопје!

#ЗапознајгиСкопјани има за цел приказните на граѓаните да допрат до надлежните и нивните сограѓани и со тоа можеби нешто навистина да променат во нечиј живот или во Скопје.

#ЗапознајгиСкопјани, како што вели координаторката Лина Иванова, е обид за доближување на скопјани до градот преку споделување на нивните чувства, доживувања, идеи, желби и сугестии за и во ова Скопје

Дознајте повеќе на: www.instagram.com/zapoznajgiskopjani/ и на официјалниот настан на фејсбук: https://www.facebook.com/events/2246810715555463/

Настанот е во организација на #ЗапознајгиСкопјани; иницијатива на СкопјеЛаб – Центарот за иновации на Град Скопје.

No automatic alt text available.